Ladataan... Ladataan...

Kesälautanen (silliä, uutta perunaa, kukkakaalia, salaattia)

Valmistusaineet 1:lle
30 g Matjessilli
120 g Peruna, uusi, keitetty, suolaa
75 g Kukkakaali
1 tl Ingmariini vähärasvaisempi, 57 % rasvaseoslevite
LISÄKESALAATTI:
75 g Lehtisalaatti
100 g Tomaatti
0.5 tl Rypsiöljy
1 rkl Basilika, tuore
KASTIKE:
1 rkl Kevyt kermaviili 2 %
20 g Ruohosipuli
Ohjeet

Harjaa uudet perunat ja lisää ne suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Jos perunat ovat pieniä, lisää kukkakaalin lohkot pinnalle kiehumaan hetken kuluttua. Sekä uudet perunat että kukkakaali kypsyvät nopeasti.

Silppua ruohosipulia (tai kevätsipulia, sipulinvarsia) ja lisää kermaviilin joukkoon.

Nosta lautaselle sillipalat ja niiden viereen kastike.

Tee salaatti lautasen toiselle puolelle. Mausta rypsiöljyllä ja basilikalla.

Kaada vesi pois perunoista ja kukkakaalista ja anna niiden kuivahtaa talouspaperin päällä. Nosta lautaselle. Lisää rasvanokare perunoiden ja kukkakaalin päälle.

Yksi annos sisältää 262 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":131},"weight":{"fat":10.01,"alcohol":0,"protein":8.94,"carbohydrates":31.16,"saturated_fat":2.19,"sugar":9.75,"fibre":5.35,"salt":2.75},"percent_raw":{"fat":0.3596490630373048,"alcohol":0,"protein":0.14282045331728718,"carbohydrates":0.49753048364540786},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":262,"weight":70.14999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":443.95},"item_type":"recipe","recipe_id":1023921,"servings":1}}

 
Sulje