Pehmitä silputtu kaali paistokasarissa tai laakeapohjaisessa kattilassa. Varhais/kesäkaalia saa olla enemmän, koska se on niin vesipitoista. Kuullota silputtu sipuli rypsiöljyssä ja lisää joukkoon jauheliha paistumaan. Mausta hyvin. Tarkista maku. Sekoita kaali jauhelihan joukkoon. Anna täytteen jäähtyä.
Kauli sulanut kevyt piirakkataikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi ohueksi levyksi. Voit antaa sen levähtää viileässä hetken aikaa. Levitä kaali-jauhelihaseos taikinalevyn päälle. Vatkaa munat ja maito sekaisin, mausta suola- ja pippuriripauksella. Liruttele seos tasaisesti kaalin päälle. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen leikkuulaudalle vetämistä ja paloiksi leikkaamista.