Ladataan... Ladataan...

Kiireisen kokin graavilohi-retiisipasta

Valmistusaineet 3:lle
KASTIKE:
0.25 dl Oliiviöljy
1 kpl Sitruuna, kuorittu
4 rkl (silputtu) Persilja, tuore
1.5 kpl Chili, tuore
125 g Retikka, retiisi
300 g Graavilohi, lohicarpaccio, sitruunaa ja öljyä
150 g Tagliatelle nauhapasta
Ohjeet

Valmista kastike: Sekoita keskenään öljy, sitruunan mehu ja kuoriraaste, hienonnettu persilja, chili, suola ja pippuri.

Höyrytä puolitetut retiisit pehmeiksi.

Viipaloi graavilohi,

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta ja sekoita lohen ja retiisien kanssa. Kääntele kastike joukkoon.

Yksi annos sisältää 442 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":192,"alcohol":0,"protein":81,"carbohydrates":169},"weight":{"fat":20.8,"alcohol":0,"protein":19.71,"carbohydrates":41.17,"saturated_fat":3.26,"sugar":3.62,"fibre":3.25,"salt":3.53},"percent_raw":{"fat":0.43464927875199877,"alcohol":0,"protein":0.1830440165389802,"carbohydrates":0.38230670470902106},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":442,"weight":95.34000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":226.27},"item_type":"recipe","recipe_id":1025038,"servings":3}}

 
Sulje