Ladataan... Ladataan...

Kikhernekeitto

Valmistusaineet 3:lle
1 tlk Luomu kikherneet, käyttövalmis
1 kpl Sipuli
150 g Porkkana
3 tl Rypsiöljy
250 g Tomaattimurska
6 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
0 kpl Chili, tuore
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Silppua sipuli ja leikkaa porkkanat penneiksi. Kuullota niitä hetken aikaa öljyssä. Lisää tomaattimurska ja anna porista hetki ennen veden ja fondin lisäämistä. Valuta kikherneet ja kaada myös ne kattilaan. Mausta ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi tuoreita yrttejä.

Vinkki

Nauti leivän kera.

Yksi annos sisältää 200 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":86},"weight":{"fat":7.99,"alcohol":0,"protein":7.25,"carbohydrates":19.09,"saturated_fat":0.98,"sugar":8.49,"fibre":8.95,"salt":2.05},"percent_raw":{"fat":0.4058275853334132,"alcohol":0,"protein":0.1634646791312521,"carbohydrates":0.4307077355353346},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":201,"weight":54.8,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":455.98},"item_type":"recipe","recipe_id":1023542,"servings":3}}

 
Sulje