Puolita ruusukaalit ja keitä kypsäksi kiehuvassa vedessä.
Kuutioi omena.
Suikaloi kinkku.
Murskaa nuudelit (VOIT MYÖS KÄYTTÄÄ POSSUNMAKUISIA PIKANUUDELEITA) lämmönkestävään kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna pehmetä 5 minuutin ajan. Valuta. SÄÄSTÄ TOISEN NUUDELIPUSSIN MAUSTEET KASTIKETTA VARTEN!
Vokkaa ruusukaaleja, kinkkua ja omenaa kuumalla lämmöllä 5 minuutin ajan.
Lisää joukkoon nuudelit ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Sekoita kastiketta varten TOISEN NUUDELIPUSSIN MAUSTEET, maissitärkkelys, rypsiöljy, thai chili kastike ja soijakastike.
Kaada kastike vokin joukkoon, sekoita ja jatka vokkaamista muutaman minuutin ajan.
Ripottele valmiin vokin pinnalle cashwepähkinöitä ja korianteria.