Ladataan... Ladataan...

Kirjolohi-fenkolikeitto

Valmistusaineet 4:lle
450 g Kirjolohifilee
600 g Peruna, kuorineen
1 kpl Sipuli
200 g Porkkana
240 g Fenkoli, salaattifenkoli
12 dl Vesi
2 kpl Kalaliemikuutio
0.25 tl Mustapippuri
4 rkl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Käsittele ensin kasvikset. Lisää silputtu sipuli heti veden ja kalaliemikuution joukkoon kiehumaan, niin se maustaa vettä. Voit käyttää nesteeksi myös kalan ruodoista keitettyä lientä.

Kuutioi perunat, viipaloi porkkanat ja fenkoli. Lisää kaikki liemeen kypsymään. Poista fileestä nahka ja nypi ruodot pihdeillä. Paloittele kala. Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää kalapalat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Kala kypsyy ja myös hajoa nopeasti. Mausta keitto pippurilla, tillillä tai persiljalla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.

Vinkki

Nauti ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 328 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":112,"alcohol":0,"protein":97,"carbohydrates":119},"weight":{"fat":12.26,"alcohol":0,"protein":24.09,"carbohydrates":29.43,"saturated_fat":2.39,"sugar":5.96,"fibre":5,"salt":2.39},"percent_raw":{"fat":0.3400558950470885,"alcohol":0,"protein":0.2970940694453382,"carbohydrates":0.36285003550757333},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":328,"weight":81.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":693.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1024435,"servings":4}}

 
Sulje