Ladataan... Ladataan...

Kirjolohi-perunapizza

Valmistusaineet 4:lle
500 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
300 g Kirjolohisuikaleet
300 g Tomaatti
1 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
1 tl Basilika, kuivattu
1 tl Oregano, kuivattu
Ohjeet

Levitä vähän sulaneet perunasuikaleet leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan (halkaisija 27-29 cm). Mausta ja ripottele päälle kirjolohisuikaleet. Kypsennä uunin alimmalla ritilätasolla 225 asteessa n. 20 min.

Ota uunista ja levitä päälle viipaloidut tomaatit, mausteet ja juustoraaste. Nosta takaisin uunin keskimmäiselle ritilätasolle ja paista 225 asteessaa vielä 10-15 min.

Vinkki

Nauti salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 239 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":87},"weight":{"fat":8.88,"alcohol":0,"protein":16.93,"carbohydrates":21.19,"saturated_fat":1.93,"sugar":2.63,"fibre":2.7,"salt":1.56},"percent_raw":{"fat":0.34396777914194054,"alcohol":0,"protein":0.2913342165397789,"carbohydrates":0.36469800431828064},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":239,"weight":55.82000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":286.44},"item_type":"recipe","recipe_id":1023734,"servings":4}}

 
Sulje