Ota pakastepinaatti sulamaan. Lämmitä vesi käteen vähän kuumaksi tuntuvaksi. Sekoita kuivahiiva pariin desiin jauhoja ja vatkaa veden joukkoon. Lisää suola ja vaivaa joukkoon loput jauhoista, viimeinen desi vähitellen. Lisää lopuksi huoneen lämpöinen juokseva margariini. Anna taikinan levähtää n. 15 minuuttia liinan alla. Kaada vähän kohonnut taikina leivinpaperin päälle uunipelllille ja painele tai/ja kauli isoksi levyksi. Nosta taikinaa vähän myös reunoille. Anna kohota liinan alla.
Perkaa kala. Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin. Lisää joukkoon sulanut pinaatti ja mausteet sekä lopuksi pienitty savukala. Kaada täyte taikinan päälle ja levitä tasaiseksi. Paista uunin toiseksi alimmalla tasolla 225 asteessa 25-30 minuuttia. Anna piirakan levähtää hetken aikaa ennen leikkaamista.
Piirakka maistuu iltapalaksi, työpaikkalounaaksi runsaan salaatin kera sekä vierastarjottavaksi esim. kahvinkin kanssa.