Ladataan... Ladataan...

Kirjolohilasagne

Valmistusaineet 4:lle
7 lasi (2 dl) maitoa
1 dl vehnäjauhoja
2 pkt Kevyttä tuorejuustoa, esimerkiksi hovi-juustoa (13%)
1.5 dl (raastettu) juustoraastetta
0.5 tl suolaa
0.5 tl (rouhittu) mustapippuria
200 g (12 kpl) pinaattilasagnelevyjä
10 viipale Kylmäsavustettua kirjolohifileetä
5 kpl (iso) tomaatteja
Ohjeet

Valmista juustokastike. Sekoita kylmä maito ja jauhot kattilassa. Hauduta samalla sekoittaen.
Lisää saostuneeseen kastikepohjaan tuorejuusto, desilitra juustoraastetta ja mausteet.
Kokoa lasagne reunalliseen uunivuokaan. Kaada pohjalle kastiketta, kerros lasagnelevyjä, kylmäsavulohi- ja tomaattiviipaleita. Kokoa samaan tapaan kerros kerrokselta. Ripottele pintaan loput juustoraasteesta.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Vinkki

Kylmäsavulohen tilalle voi laittaa myös kinkkusuikaleita tai edellisenä päivänä kypsennettyä lohta tai broileria.

Yksi annos sisältää 693 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":237,"alcohol":0,"protein":171,"carbohydrates":285},"weight":{"fat":26.35,"alcohol":0,"protein":42.68,"carbohydrates":71.2,"saturated_fat":12.14,"sugar":26.44,"fibre":6.59,"salt":1.42},"percent_raw":{"fat":0.34238570248307415,"alcohol":0,"protein":0.24648527581235055,"carbohydrates":0.41112902170457527},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":693,"weight":186.82,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":797.53},"item_type":"recipe","recipe_id":331,"servings":4}}

 
Sulje