Ladataan... Ladataan...

Kirsikkapulla

Valmistusaineet 10:lle
2 dl kirsikoita, kivettömiä
1 pkt Valmista pullataikinaa (pakaste)
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 rkl (lastu) mantelilastuja
50 g Sukaatteja
Ohjeet

Sulata taikinalevyt ohjeiden mukaan.
Leikkaa levyt kahtia. Pyöritä paloista pullia. Nosta voideltuun vuokaan niin monta pullaa, kun sinne väljästi mahtuu. Asettele niitä osittain päällekäin. Kohota loput pullat erikseen. Peitä kaikki pullat liinalla kohoamisen ajaksi.
Voitele pullat munalla. Ripota päälle hedelmiä ja raesokeria tai manteleita.
Paista 200 asteessa vuokapullaa 15–25 minuuttia, pikkupullia 8–10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 157 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":4.49,"alcohol":0,"protein":4.19,"carbohydrates":24.49,"saturated_fat":1.82,"sugar":8.97,"fibre":1.28,"salt":0.23},"percent_raw":{"fat":0.2605244985424865,"alcohol":0,"protein":0.10797528449077941,"carbohydrates":0.6315002169667342},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":156,"weight":45.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":63.55},"item_type":"recipe","recipe_id":83,"servings":10}}

 
Sulje