Lisäksi tarvitset 1–2 rkl currya (jauhetta tai esim. vihreää currytahnaa), 1 rkl kurkumaa,
1–2 rkl silputtua tuoretta inkiväärinjuurta tai inkivääritahnaa purkista ja ripauksen kuivattua, hienonnettua chiliä, chilipippuria tai pienen, tuoreen chili. Lisäksi vielä suolaa, pippuria, tuoretta korianteria.
Ota kaikki aineet keittiön pöydälle. Jos käytät tuoretta chiliä, halkaise se pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna palko. Pese kätesi ja välineet, chili on tulista. Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat.
Kuumenna wokissa, isossa paistokasarissa, paistinpannussa tai padassa öljyä. Lisää curry, kurkuma, inkivääri ja chili. Sekoittele ja anna mausteiden luovuttaa makunsa kuumaan öljyyn.
Lisää sipulit, sekoittele ja anna pehmetä.
Lisää broilerit, sekoita harvakseltaan, jotta lihat pääsevät kuumenemaan joka puolelta. Lorauta sitten ruokaan lasillinen vettä, pane kansi päälle ja anna hautua puolisen tuntia. Maista lientä, lisää tarvittaessa suolaa, currya, pippuria tai valkosipulia. Kumoa kookosmaito mukaan ja anna hautua viitisen minuuttia. Sekoita mukaan juuri ennen tarjoilua tuoretta, silputtua koriateria, tavallista tai lehtipersiljaa.
Annoksesta syö 6–8 henkeä. Ruokaan voi käyttää enemmän kasviksia, esimerkiksi pakastevihanneksia.Tarjoa keitetyn riisin kanssa.