Pese ja käsittele kasvikset. Kuori porkkanat ja sipuli. Leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi, sipulit lohkoiksi ja paprika suikaleiksi. Irrottele parsakaali nupuiksi. Viipaloi joukkoon myös parsakaalin mehevä varsi. Hienonna inkivääri ja viipaloi vesikastanjat.
Mittaa liemen ainekset reilun kokoiseen kattilaan. Silppua joukkoon hienonnettu basilika ja korianteri.
Lisää liemeen kaikki muut kasvikset paitsi paprika ja parsakaali. Tarkista, että kasvikset ovat liemen peitossa.
Hauduta kymmenisen minuuttia. Lisää paprika ja parsakaali. Jatka kypsentämistä vielä kymmenen minuuttia.
Minimaisseja ja vesikastanjoita saa tölkissä. Voit korvata currytahnan ruokalusikallisella curryjauhetta.
Tarjoa kookoskasvikset seesami-broilerivartaiden ja kardemummalla maustetun riisin kanssa.