Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.
Lisää suola ja sokeri ja jauhot erissä. Alusta kimmoisaksi taikinaksi.
Lisää lopuksi öljy.
Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, lämpimässä paikassa.
Vaivaa taikinaa ja hetki ja pyöritä 8 sämpyläksi.
Nosta 4 kerrallaan silikoniseen höyrykääreeseen ja anna kohota vielä noin 10 minuuttia.
Ripottele pinnalle (mustia) seesaminsiemeniä ja höyrytä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Voit myös höyryttää sämpylät bambukorissa tai höyryuunissa.
Toista sama loppujen sämpylöiden kanssa.
Muista! Valitse nimenomaan gluteeniton riisijauho, jotta sämpylöistä ei tule sitkeitä. Sämpylät ovat myös parhaimmillaan juuri höyrytettyinä.
Tarjoa sämpylät heti lämpiminä ohjeen Pulled Pork eli nyhtöpossu (korealaisten sämpylöiden täyte) kanssa.