Valmista mausteliemi. Kaada viini, etikka ja mausteet kattilaan. Kiehauta.
Kuori ja viipaloi salaattisipulit ohuiksi renkaiksi ja lisää liemeen kiehumaan. Lorauta joukkoon oliiviöljy. Hauduta 20 minuuttia.
Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanat ja kurpitsa reiluiksi tikuiksi. Lisää kasvikset mausteliemeen. Keitä 3 minuuttia.
Poista kevätsipuleista varret. Halkaise sipulit ja lisää liemeen. Älä keitä. Kaada liemi ja kasvikset vuokaan. Jäähdytä.
Leikkaa kuhafileet annospaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Paista ainoastaan nahkapuolelta pari minuuttia, toinen puoli jää raa`aksi.
Nosta fileet haaleaan mausteliemeen. Marinoi 2 tuntia jääkaapissa.
Kokoa lautasille annoksiksi. Tarjoa punaviinisiirapin kanssa.