Ladataan... Ladataan...

Kuhaa ja kirsikkatomaatteja

Valmistusaineet 4:lle
480 g Kuhafilee
50 g Cheddar-juusto, rasvaa 34 %
1 kpl Avokado, kuorittu, kivetön
200 g Kirsikkatomaatti
1 kpl Punasipuli
0 g Salvia, kuivattu
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Ruokasuola
0.5 dl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
0.3 dl Kalaliemi laimennettu
Ohjeet

Laita uunipellille kalafile ja laita päälle kuoritut avocadolohkot, puolitetut kirsikkatomaatit (osan voit lisätä kalan ympärille), raastettu cheddarjuusto ja punasipuliviipaleet. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunanmehulla ja kalaliemellä. Paista 170 asteisessa uunissa 15-18 minuuttia.

Yksi annos sisältää 216 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":104,"alcohol":0,"protein":99,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":11.12,"alcohol":0,"protein":23.95,"carbohydrates":3.23,"saturated_fat":3.61,"sugar":2.7,"fibre":1.96,"salt":1.12},"percent_raw":{"fat":0.47935441351470987,"alcohol":0,"protein":0.4588423213541437,"carbohydrates":0.06180326513114637},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":216,"weight":47.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":247.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1023365,"servings":4}}

 
Sulje