Nosta metallinen höyrytysritilä paistokasariin tai lakeaan kattilaan. Paloittele kukkakaali nupuiksi ja nosta ritilän päälle, niin että myös kalapaloille jää tilaa. Laita pastavesi kiehumaan.
Hienonna tilli ja sekoita se ja mustapippuria myllystä turkkilaisen jogurtin joukkoon. Nosta kuhafileet paperille ja mausta suolaripauksella. Jaa puolet maustetusta jogurtista kalafileiden pinnalle ja levitä kevyesti. Käännä kalan pyrstopää kevyesti paksumman puolen päälle ja nosta kalapalat ritilälle. Kaada paistokasariin kiehuvaa vettä kukkakaalien päältä. Nosta tiivis kansi päälle ja anna kypsyä 8-10 minuuttia.
Paloittele tomaatit tai sekoita lisäkesalaatti. Lisää pinaattifettucine runsaaseen kiehuvaan veteen. Keitä 2 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan, siitä kun vesi alkaa kiehua uudelleen. Valuta kypsä pasta lävikössä ja sekoita joukkoon rypsiöljy ja peitä kannella. Nosta kypsät kukkakaalipalat, kalanyytit ja pinaattipasta lautasille. Nauti loppu maustettu jogurtti kastikkeeksi.