Kuori peruna ja leikkaa se viipaleiksi. Paloittele parsakaali.
Mausta kuhafilee suolalla ja pippurilla ja levitä pinnalle tuorejuusto. Voit käyttää myös maustettuja kevyttuorejuustoja. Ripottele päälle kaprikset ja tilli. Kietaise filee rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
Nosta perunaviipaleet limittäin jonoon lautaselle ja kypsennä pari minuuttia mikrossa kuvun alla. Lisää haukirulla, kypsennä 2-3 minuuttia ja nosta parsakaalipalat lautaselle. Kypsennä vielä n. 3 minuuttia kuvun alla. Jos mikrossa ei ole pyörivää alustaa, kääntele lautasta välillä. Käytä n. 650-750 W:n tehoa. Kokeile kypsyyttä välillä.
Nosta lautanen ruokapöytään ja pirskota rypsiöljy parsakaalin ja perunaviipaleiden päälle.
Herkuttele nopeasti valmistunut ruoka salaatin tai raasteen kera.