Ladataan... Ladataan...

Kuhakääryleet uunissa ja kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
530 g Kuhafilee
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl Mustapippuri
100 g Tuorejuusto, kasvirasvaa, rasvaa 24-30 %
4 rkl Tilli, tuore
1 dl Kuohuviini
280 g Peruna, kuorineen
6 tl Rypsiöljy
280 g Porkkana
160 g Purjosipuli
1 rkl Timjami, tuore
400 g Tomaatti
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Kuori porkkanat, pese purjo ja pilko ne viipaleiksi. Pese perunat.

Levitä kuhafileet pakkauspaperin päälle. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä jokaiseen pari teelusikallista Keiju ruohosipulia ja ripottele pinnalle tilliä. Kietaise rullalle pyrstöpäästä alkaen ja kiinnitä cocktailtikuilla. Mittaa kuiva valkoviini (alkoholi haihtuu uunissa kiehuessa) tai sitruunalla maustettu vesi sopivan kokoiseen uunivuokaan. Vatkaa joukkoon Keiju ruohosipuli. Lisää rullat vuokaan ja nosta se uunin toiseksi alimmalle tasolle ritilän päälle. Valele kalarullia 1-2 kertaa kypsymisen aikana.

Laita perunat suolattomaan veteen kiehumaan. Vokkaa porkkanoita viitisen minuuttia öljyssä ja lisää vasta sen jälkeen purjorenkaat. Jatka vokkamista hetken aikaa ja mausta pippurilla ja yrtillä esim. tuoreella timjamilla tai basilikalla. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla hetken aikaa. Lisää tarvittaessa yksi rkl vettä.

Tee tomaatteihin ristiviillot ja nosta ne pieneen vuokaan ja edelleen uuniin. Anna kypsyä juuri ja juuri pehmeiksi eli n. 10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 344 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":135,"alcohol":13,"protein":110,"carbohydrates":86},"weight":{"fat":14.87,"alcohol":1.9,"protein":27.18,"carbohydrates":21.15,"saturated_fat":2.78,"sugar":10.39,"fibre":4.81,"salt":1.23},"percent_raw":{"fat":0.3930637557914457,"alcohol":0.039069958267761905,"protein":0.3193950052800845,"carbohydrates":0.2484712806607079},"percent":{"fat":39,"alcohol":4,"protein":32,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":344,"weight":84.31,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":472.84},"item_type":"recipe","recipe_id":1024516,"servings":4}}

 
Sulje