Ladataan... Ladataan...

Kukkakaali-juustokeitto

Valmistusaineet 2:lle
500 g kukkakaalia
1 kpl kanaliemikuutio
8 dl vettä
100 g sulatejuustoa (esim. koskenlaskijaa) tai aurajuustoa
Ohjeet

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio. Lisää kukkakaali ja keitä kypsäksi. Lisää juusto joukkoon pieninä paloina ja soseuta kaikki sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Yksi annos sisältää 218 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":63,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":13.18,"alcohol":0,"protein":14.5,"carbohydrates":6.27,"saturated_fat":6.96,"sugar":5.46,"fibre":5.81,"salt":4.2},"percent_raw":{"fat":0.5881594605315351,"alcohol":0,"protein":0.2874851249504165,"carbohydrates":0.1243554145180484},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":218,"weight":56.38000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":705.5},"item_type":"recipe","recipe_id":36551,"servings":2}}

 
Sulje