Ladataan... Ladataan...

Kuorrutettu kukkakaali

Valmistusaineet 4:lle
600 g kukkakaalia
1.5 dl maustamatonta jogurttia
1 kpl sipuli
2.5 rkl sinihomejuustokastiketta
200 g raejuustoa
0.5 kpl kasvisliemikuutio
1 tl rypsiöljyä
Ohjeet

Pilko kukkakaali uuninkestävään rypsiöljyllä voideltuun vuokaan. Lisää noin 1-2 dl keitinlientä tai kasvislientä. Lisää sipuli ja mausteita mielen mukaan (esim. valkosipuli, pippuri). Sekoita jogurtti ja juustokastikejauhe ja lisää seos kukkakaalien pälle. Lisää päällimmäiseksi raejuusto. Paista 225 C uunissa n. 40 min.

Vinkki

Jos käytät kukkakaalit rankoja tai lehtiä, keitä niitä kunnes hieman pehmenevät.

Yksi annos sisältää 136 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":5.24,"alcohol":0,"protein":12.82,"carbohydrates":6.75,"saturated_fat":2.47,"sugar":6.22,"fibre":3.72,"salt":1.11},"percent_raw":{"fat":0.3760705358002569,"alcohol":0,"protein":0.4088384215600932,"carbohydrates":0.21509104263964987},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":137,"weight":38.33,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":263.13},"item_type":"recipe","recipe_id":26665,"servings":4}}

 
Sulje