Ladataan... Ladataan...

Kuorrutettu kurpitsa

Valmistusaineet 6:lle
500 g Kurpitsa
2 tl Rypsiöljy
250 g Paprika, punainen
0.3 tl Mustapippuri
200 g Polar levittyvä 9 % sulatejuusto
0.6 dl Rasvaton maito
0.25 tl Chilijauhe
1 viipale (keskik.) Ruisnäkkileipä
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paloittele kuorittu kurpitsa kuutioiksi ja kuullota palat öljyssä pannulla pehmeiksi. Lisää loppuvaiheessa paloiteltu paprika. Sekoita sillä välin maito, sulatejuusto ja chilijauhe esim. sauvasekoittajalla sekaisin. Murusta näkkileipä morttelissa. Kaada pehmenneet kurpitsapalat ja paprikat vuokaan ja mausta musta- tai valkopippurilla myllystä. Kaada päälle sulatejuustokastike. Kuorruta uunissa keskitasolla 7-8 minuuttia ja lisää sen jälkeen pinnalle näkkärin murut ja kuorruta vielä 6-7 minuuttia.

Yksi annos sisältää 97 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":4.84,"alcohol":0,"protein":7.67,"carbohydrates":6.08,"saturated_fat":1.91,"sugar":3.87,"fibre":3.07,"salt":0.91},"percent_raw":{"fat":0.4419316962937111,"alcohol":0,"protein":0.31119783633071824,"carbohydrates":0.24687046737557072},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":98,"weight":28.35,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":173.4},"item_type":"recipe","recipe_id":1024560,"servings":6}}

 
Sulje