Ladataan... Ladataan...

Kurpitsa-savulohisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kurpitsa
100 g Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
0.75 kpl Kurkku
200 g Kirjolohifilee, lämminsavustettu
100 g Valio Aura murennettu sinihomejuusto
KASTIKE:
0.5 dl Rypsiöljy
0.5 dl Punaviinietikka
0.5 kpl Appelsiini, punnittu kuorineen
1.5 tl Hunaja
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
Ohjeet

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. (Käytä appelsiinin puolikkaasta sekä kuoriraaste että mehu.)

Kuori ja leikkaa kurpitsa viipaleiksi/lohkoiksi kulhoon. Kaada päälle puolet mausteöljystä ja sekoita.

Paahda kurpitsaviipaleet pehmeiksi 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, riippuen viipaleiden paksuudesta.

Huuhdo ja revi salaatti lautasille.

Paloittele päälle kurkku ja nosta päälle lohta ja kurpitsaa.

Murustele sinihomejuustoa pinnalle.

Kaada loput kastikkeesta päälle.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":203,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":34},"weight":{"fat":22.18,"alcohol":0,"protein":17.23,"carbohydrates":8.43,"saturated_fat":5.49,"sugar":7.71,"fibre":4.12,"salt":2.7},"percent_raw":{"fat":0.6603897292780628,"alcohol":0,"protein":0.2280340068274129,"carbohydrates":0.11157626389452428},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":307,"weight":67.86,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":364.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1024984,"servings":4}}

 
Sulje