Ladataan... Ladataan...

Kurpitsacurry

Valmistusaineet 6:lle
1000 g Kurpitsa
700 g Kukkakaali
400 g Porkkana
3 tl Oliiviöljy
45 g Currytahna
400 g Tomaattimurska
Ohjeet

Puolita kurpitsa isolla tukevalla veitsellä, poista siemenet tukevalla lusikalla ja lohko puolikkaat. Kuori lohkot. Leikkaa kurpitsa paloiksi. Kuutioi porkkanat ja paloittele kukkakaali. Kuullota kasviksia hetken aikaa öljyssä.

Lisää currytahna, sekoita ja lisää hetken kuluttua tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Vinkki

Nauti esim. leivän tai täysjyväriisin tai vastaavan kera.

Yksi annos sisältää 112 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":63},"weight":{"fat":3.03,"alcohol":0,"protein":4.07,"carbohydrates":13.94,"saturated_fat":0.43,"sugar":12.85,"fibre":9.02,"salt":0.01},"percent_raw":{"fat":0.27483220962377825,"alcohol":0,"protein":0.1637583853132742,"carbohydrates":0.5614094050629476},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":112,"weight":43.35,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":426.42},"item_type":"recipe","recipe_id":1024562,"servings":6}}

 
Sulje