Tee ensin taikina. Mittaa margariini, sämpyläjauhot, leivinjauhe, sokeri ja vesi monitoimikoneeseen. Pyöräytä sekaisin, lisää tarpeen mukaan toinen rkl vettä. Tai nypit ainekset sekaisin nopeasti vaivaamatta. Painele taikina palloksi ja nosta leivinpaperin päälle. Painele ja kauli vuoan+reunojen kokoiseksi levyksi (halkaisija 27-28 cm). Painele vuokaan ja nosta kylmään tai hetkeksi pakastimeen.
Sekoita kaikki täytteen aineet hyvin keskenään. Maista mausteisuus. Ota vuoka kylmästä ja ja kaada taikina siihen. Levitä tasaiseksi. Kypsennä 225 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ja maustua vaikka seuraavaan päivään.
Tee sose edellisenä päivänä oranssista kurpitsasta keittäen tai uunissa kypsentäen.