Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Leikkaa paprikat neljään osaan, poista siemenkodat.
Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa uunissa, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee.
Pakkaa muovipussiin jäähdytä ja kuori. Leikkaa paprikoita tarvittaessa ohuemmaksi.
Kuori ja hienonna sipulipala pieneksi täytettä varten.
Hienonna tilli.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. (Suositus-tuorejuusto: Creme Bonjour: Kylmäsavulohi & Piparjuuri)
Aseta kylmäsavulohiviipaleet limittäin työlaudalle. Levitä päälle täytettä.
Aseta paprikat päällimmäiseksi. Leikkaa ylimääräinen lohi pois.
Kääri tiiviiksi rullaksi. Pakasta noin tunti. Leikkaa puolikohmeisena viipaleiksi.
Koristele basilikan lehdillä.