Ladataan... Ladataan...

Lämpimät tomaattileivät

Valmistusaineet 4:lle
200 g Patonki / ranskanleipä vesi, vehnäjauho
200 g Tomaatti
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
70 g Emmental-mozzarella juustoraaste
1 kpl Kananmuna, kuoreton
2 kynsi Valkosipuli
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.3 tl Oregano, kuivattu
0.5 tl Aromisuola, yrttisuola, suolapitoisuus 71 %
Ohjeet

Poista tomaatista siemenet ja kuutioi ne. Sekoita aineet keskenään, kokoa leipien päälle ja paista n. 200 asteessa n. 10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 223 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":6.47,"alcohol":0,"protein":10.87,"carbohydrates":29.68,"saturated_fat":3.19,"sugar":2.31,"fibre":2.31,"salt":1.27},"percent_raw":{"fat":0.26428276770216924,"alcohol":0,"protein":0.19723733292866763,"carbohydrates":0.5384798993691631},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":223,"weight":56.1,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":137.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1023456,"servings":4}}

 
Sulje