Ladataan... Ladataan...

Lammas-minttulihapullat

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lampaanjauhelihaa
1 kpl keitetty peruna
1 kpl sipulia
1 rkl oliiviöljyä
0.5 dl vettä
1 dl mustia oliiveja
2 kynsi valkosipulinkynsiä
2.5 rkl vehnäjauhoja
2 rkl (silputtu) tuoretta, silputtua minttua
2 tl (rouhittu) mustapippuria
1 tl suolaa
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Ohjeet

Kuori ja raasta peruna. Hienonna oliivit. Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet. Sekoita kaikista aineista tasainen taikina. Pyörittele seoksesta pieniä pyöryköitä. Laita leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 434 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":209,"alcohol":0,"protein":105,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":22.97,"alcohol":0,"protein":26.01,"carbohydrates":29.66,"saturated_fat":7.91,"sugar":1.53,"fibre":2.57,"salt":1.74},"percent_raw":{"fat":0.4813935174954716,"alcohol":0,"protein":0.24227284563046825,"carbohydrates":0.27633363687406015},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":433,"weight":92.38999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":309.01},"item_type":"recipe","recipe_id":45,"servings":4}}

 
Sulje