Lisäksi tarvitset 1-2 timjaminoksaa.
Käytä (lihakuutioiden ruskistamiseen) 1-2 rkl voita tai öljyä. Voit käyttää maun mukaan 1-2 rkl silputtua persiljaa.
Sulata voi tai kuumenna öljy padassa. Ruskista lihakuutiot rasvassa ja nosta pois padasta.
Lohko sipulit ja viipaloi porkkanat parin sentin paksuisiksi paloiksi. Ruskista kuutioitua pekonia padassa, kunnes rasva irtoaa.
Lisää kasvikset pataan ja kypsennä sekoittaen, kunnes sipulit ruskistuvat. Pane lihapalat pataan takaisin ja lisää vesi. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä ja anna padan hautua tunnin ajan.
Ota pata liedeltä. Kuori pinnalle kohonnut rasva ja pane se paistinpannulle. Lisää liemeen voi ja persiljasilppu. Mauta liemi suolalla ja pippurilla sekä sinapilla ja kaada takaisin pataan. Tarkista maku.