Ladataan... Ladataan...

Lanttulaatikko

Valmistusaineet 10:lle
2000 g Lanttu
Reseptin osa 2
100 g Ruokakerma, rasvaa 15%, hyla, valio
100 g Voi
1 dl Vehnäjauho
2 kpl Kananmuna
1 dl Siirappi
5 rkl Suola, ruokasuola, jodioitu
2 dl Fariinisokeri
Ohjeet

Keitä lantut vähässä vedessä ja ota keitinvesi talteen.
Hienonna lantut sauvasekoittimella, lisää voi, kerma, kananmunat ja vehnäjauho ja lopuksi siirappi ja fariinisokeri. Sekoita koko ajan sauvasekoittimella. Raakapakasta. Lisää paistettaessa pinnalle sokeria, kanelia ja voi nokareita.

Yksi annos sisältää 286 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":166},"weight":{"fat":11.32,"alcohol":0,"protein":4.5,"carbohydrates":41.45,"saturated_fat":6.56,"sugar":27.73,"fibre":3.83,"salt":10.04},"percent_raw":{"fat":0.35661282864693145,"alcohol":0,"protein":0.06303379712377079,"carbohydrates":0.5803533742292979},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":287,"weight":105.43,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":277.5},"item_type":"recipe","recipe_id":143849,"servings":10}}

 
Sulje