Valmistusaineet 6:lle
200
g
erilaisia salaattilaatuja
2
dl
suikaloitua endiiviä
225
g
tuoreita pinaatinlehtiä
Reseptin osa 2
6
rkl
maustamatonta jogurttia (n. 2,5% rasvaa)
6
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
2
tl
sinappia
3
tl
rouhittua korianteria
0.25
tl
suolaa
0.25
tl (rouhittu)
mustapippurirouhetta
Salaattikastike
10
g
(1 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
Ohjeet
Pese salaatinlehdet, endiivi ja pinaatti ja kuivaa hyvin. Asettele
tarjoiluastiaan. Sekoita kaikki salaattikastikkeen ainekset kannellisessa
purkissa ja ravista, jotta ne sekoittuvat hyvin. Kaada salaatin päälle ja tarjoa.