Pane korppujauhot ja vesi suureen kulhoon 5 minuutiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne pienessä rasvamäärässä pannulla tai mikrossa.
Lisää turvonneiden korppujauhojen joukkoon jauheliha, muna, mausteet ja pehmennetty sipulisilppu. Sekoita taikina tasaiseksi. Älä vaivaa. Muotoile mureketaikina uunipannulle leivinpaperin päälle noin 25 cm pitkäksi pötköksi. Tasoita pinta kostutetuin käsin.
Kuori ja leikkaa bataatti parin sentin paloiksi. Pilko kaalit kukinnoiksi. Asettele kasvikset murekkeen ympärille ja lorota niille sulaa margariinia tai öljyä. Ripottele päälle suolaa ja rouhittua mustapippuria.
Kypsennä ruokaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa salaattia.
Samalla mureketaikinalla valmistuvat myös lihapullat ja jauheliha¬pihvit. Muotoile taikinasta 20 pyörykkää tai 8 pihviä ja paista ne rasvassa pannulla tai uunissa 225 ¬asteessa 15–20 minuuttia.
Lindströmin pihvit syntyvät, kun lisäät murekeseokseen kaksi raastettua kypsää punajuurta ja 2 rkl kapriksia.