Ladataan... Ladataan...

Lihapata

Valmistusaineet 4:lle
7 kpl perunaa
3 kpl porkkanaa
400 g naudanlihaa (lapa/etuselkä)
1 kpl sipuli
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
Paistamiseen
1 tl ruokaöljyä
Ohjeet

Kuori perunat ja porkkanat. Pilko naudanliha pieniksi palasiksi ja paista kypsäksi öljyssä yhdessä sipulin kanssa. Kaada liha ja sipuli kannelliseen pataan. Pilko perunat ja porkkanat viipaleiksi ja lisää pataan. Kaada sekaan jonkin verran vettä. Lisää myös mausteet (suolaa oman maun mukaan). Paista uunin alaosassa ensin 200 asteessa tunti, sitten 100-150 astetta pari tuntia. Tarkista välillä, ettei ruoka pala. Anna hautua melko kauan miedolla lämmöllä.
Tarjoa vaikkapa punajuuriviipaleiden ja salaatin sekä ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 250 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":88},"weight":{"fat":7.51,"alcohol":0,"protein":22.99,"carbohydrates":21.81,"saturated_fat":2.93,"sugar":3.91,"fibre":2.74,"salt":0.99},"percent_raw":{"fat":0.2738834556165212,"alcohol":0,"protein":0.37262233653484095,"carbohydrates":0.3534942078486379},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":250,"weight":62.88000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":288.44},"item_type":"recipe","recipe_id":75257,"servings":4}}

 
Sulje