Lämmitä vesi. Lisää veteen suola, öljy ja perunahiutaleet. Lisää jauhot vähitellen, että taikinasta tulee notkeaa (kuin sämpylätaikina). Aseta taikina jääkaappiin nousemaan.
Tee täyte. Keitä riisi ja kananmunat. Kuullota sipulit ja jauheliha kevyesti. Jäähdytä hetki. Lisää riisi ja pilkotut kananmunat sipuli-jauheliha seokseen. Mausta täyte ja sekoita.
Ota jääkaapista kohonnut taikina ja vaivaa sitä vielä jauhojen kanssa leivinpöydällä. Jaa taikina noin 20-25 osaan. Kauli palat soikeiksi, laita täytettä ja sulje hyvin. Aseta piirakat leivinpaperinpäälle nousemaan vartiksi. Voitele piirakat valkuaisella tai vetellä.
Paistetaan 225 astetta uunin keskitasolla kunnes piirakat on kauniin ruskeita. Lado valmiit piirakat astiaan ja liina tai kansi päälle piiraat pehmevät pinnasta.
Voi myöskin paistaa öljyssä tai kasvisliemessä.
Nautitaan lämpimänä.