Leikkaa leipäviipaleesta ohuelti kuoret pois ja murusta se kulhoon. Sekoita joukkoon ruokakerma ja anna turvota.
Silppua sipuli hienoksi, nosta lautaselle ja pehmitä sitä n. 1 min. mikrossa.
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä uunipellille leivinpaperi.
Vatkaa muna turvonneeseen leipäseokseen, samoin vähän jäähtynyt sipuli, perunajauhot ja mausteet sekä lopuksi huoneenlämpöinen jauheliha. Sekoita kuohkeaksi mureketaikinaksi.
Pyörittele käsin tasakokoisia lihapullia kylmällä vedellä kostutetuin käsin ja lado ne uunipellille.
Kypsennä 225 asteessa n. 13 min. pullien koosta riippuen.
Vaihtele lihapullien mausteita oman makusi mukaan esim. itämaisiksi, välimerellisiksi, intialaisiksi jne. Lihapullien joukkoon voit lisätä myös ½-1 dl silputtuja yrttejä kuten persiljaa, korianteria, ruohosipulia, basilikaa jne.