Ladataan... Ladataan...

Lihatortillat ja chimichurridippi

Valmistusaineet 4:lle
300 g Naudanliha, keskirasvainen
1 kpl Sipuli
1 tl Rypsiöljy
2 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
8 kpl Tortilla
3 kynsi Valkosipulin kynsi
Chimichurridippi
3 kynsi Valkosipulin kynsi
Marinadi
1 rkl Rypsiöljy
Reseptin osa 2
1 tl Oregano, kuivattu
0.5 tl Kumina
1 kynsi Valkosipulin kynsi
Reseptin osa 3
1 dl Persilja
1 dl Rypsiöljy
2 rkl Viinietikka
1 kpl (iso) Sitruuna, punnittu kuorineen, iso
0.5 tl Chili-kastike, makea
0.5 tl Merisuola
Ohjeet

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Tee marinadi. Pane liha kulhoon öljyn ja mausteiden sekä murskatun valkosipulin kanssa marinoitumaan noin 15 minuutiksi.
2. Leikkaa kuorittu sipuli suikaleiksi ja kuullota se tilkassa öljyä. Nosta sivuun.
3. Paista lihoihin pannulla kaunis väri. Lisää 1 dl vettä ja keitä, kunnes vesi on haihtunut pannulta.
4. Jaa lihaseosta jokaiselle tortillalle. Ripottele päälle kuullotettua sipulia ja juustoraastetta ja kääri tiukalle rullalle.
5. Lämmitä pannulla öljy ja pane kääröt kohtalaisen kuumalle pannulle liitoskohta alaspäin.
6. Paista joka puolelta kauniin kullankeltaisiksi. Puolita kääröt keskeltä.
7. Valmista chimichurri. Murskaa kuoritut valkosipulinkynnet ja yhdistä kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
8. Dippaa kääröjä kastikkeeseen ja nauti.

Vinkki

valmistus kestää 25 minuuttia (4 annosta)

Yksi annos sisältää 714 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":420,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":160},"weight":{"fat":46.34,"alcohol":0,"protein":33.23,"carbohydrates":39.81,"saturated_fat":8.85,"sugar":2.22,"fibre":3.37,"salt":1.28},"percent_raw":{"fat":0.5880659251008479,"alcohol":0,"protein":0.18739279547403526,"carbohydrates":0.2245412794251168},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":714,"weight":135.1,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":272.28},"item_type":"recipe","recipe_id":834441,"servings":4}}

 
Sulje