Ladataan... Ladataan...

Lohirulla

Valmistusaineet 10:lle
400 g Kylmäsavulohta
4 pkt Valkosipuli- tai piparjuurituorejuustoa
25 rkl (silputtu) Ruohosipulia
0 g Kermaa
Ohjeet

Käytä valmiiksi savustettua kylmäsavulohta. Lado lohiviipaleet reunoistaan päällekkäin tuorekelmulle, lopputuloksena suunnilleen suorakaiteen muotoinen levy. Vatkaa tuorejuusto notkeaksi, lorauta halutessasi hiukan kermaa, lisää silputtu ruohosipuli ja levitä seos tasaisesti kalalle.
Kääri kala kelmun avulla tiukasti rullalle ja pakasta. Ota rulla huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua; silloin se on sopivasti sulanut mutta riittävän kohmeinen viipaloitavaksi.

Vinkki: Annoksesta tulee noin 10 viipaletta. Kerman voi jättää kokonaan poiskin. Tarjoile rulla alkupalana: asettele siivu tai pari salaatinlehdelle lautaselle ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleella.
Ohje on yksi Outi Pakkasen dekkarihahmon Anna Laineen suosikkiruoista.

Yksi annos sisältää 216 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":63,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":15.83,"alcohol":0,"protein":16.15,"carbohydrates":3.39,"saturated_fat":7.14,"sugar":0.83,"fibre":0.06,"salt":1.02},"percent_raw":{"fat":0.6458070080202721,"alcohol":0,"protein":0.2928096338462968,"carbohydrates":0.061383358133430946},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":217,"weight":44.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":124.88},"item_type":"recipe","recipe_id":322,"servings":10}}

 
Sulje