Ladataan... Ladataan...

Lohta ja kasviskuskusia

Valmistusaineet 4:lle
Jogurttikastike
2 dl ruoanvalmistusjogurttia
0.5 tl (raastettu) raastettua inkivääriä
0.2 dl fariinisokeria
Kasviskuskus
3 dl vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
4 dl (250 g / 4 annosta) herne-maissi-paprika -kasvispakastetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kynsi valkosipulin kynsi
3 dl kuskusia
Rakuunalohi
600 g Lohifileetä
1 rkl juoksevaa margariinia
2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
1 tl suolaa
2 rkl (silputtu) hienonnettua tilliä
Ohjeet

Kiehauta liemi kattilassa kasviskuskusia varten. Lisää siihen kasvikset sulamattomina ja kiehauta uudelleen. Lisää öljy, puserrettu valkosipuli ja kuskus. Sekoita. Pane kattilan päälle kansi ja vedä kuskus levyltä turpoamaan.

Kuivaa lohifilee tarpeen mukaan talouspaperilla. Poista fileestä ruodot ja leikkaa kalan liha neljäksi palaksi. Leikkaa jokainen pala keskeltä vielä nahkaan asti halki. Taita palat molemmin puolin auki niin, että saat perhosleikkeen. Kuumenna rasva paistinpannussa. Lisää siihen kalapalat, alenna levyn lämpöä ja paista kalaa molemmin puolin 2-3 minuuttia tai kunnes pinnat ovat vaaleanruskeita ja kala täysin kypsää.

Mausta kala lopuksi sitruunalla, suolalla ja tillillä. Tarjoa lisänä ruoanvalmistusjogurtista valmistettua kylmää kastiketta, jonka olet maustanut vähällä raastetulla inkiväärillä ja fariinisokerilla.

Yksi annos sisältää 688 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":292,"alcohol":0,"protein":154,"carbohydrates":242},"weight":{"fat":32.2,"alcohol":0,"protein":38.23,"carbohydrates":59.98,"saturated_fat":7.69,"sugar":9.7,"fibre":4.06,"salt":3.03},"percent_raw":{"fat":0.4244874474573901,"alcohol":0,"protein":0.22401059477300603,"carbohydrates":0.35150195776960397},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":687,"weight":154.89,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":420.1},"item_type":"recipe","recipe_id":29335,"servings":4}}

 
Sulje