Valmista marenkipohjat vaahdottamalla valkuaiset ja sokeri napakaksi, kiiltäväksi vaahdoksi.
Piirrä uunipellille leivinpaperille kolme ympyrää, halkaisija noin 15–20 senttiä. Nosta taikina pursotinpussiin ja pursota piirrettyyn ympyrään marenkipohja, alkaen ympyrän säteeltä.
Paista 75 asteessa uunin alatasolla noin kaksi tuntia tai kunnes pohjat ovat kuivuneet. Ne kovettuvat jäähdyttyään.
Levitä alimman pohjalevyn päälle luumusosetta, kermavaahtoa ja banaaniviipaleita.
Aseta toinen levy päälle ja täytä samalla tavalla.
Koristele päällimmäinen levy tuoreilla luumuilla ja halutessasi kermavaahdolla.
Valmista luumusose keittämällä pussillinen kuivattuja luumuja vesitilkassa sokerin kanssa. Soseuta sauvasekoittimella ja jäähdytä. Käytä sokeria makusi mukaan, myös 1 tl vaniljasokeria sopii lisäämään makua.