Ladataan... Ladataan...

Lämminsavulohta ja pinaattia tai nokkosta

Valmistusaineet 1:lle
125 g Kirjolohifilee, lämminsavustettu
125 g Kirjolohifilee, lämminsavustettu
100 g Pinaatti
150 g Tomaatti
Ohjeet

Nosta lohipala lautaselle, samoin lohkottu tomaatti tai valitsemasi vihannes. Huuhdo tuore pinaatti tai nokkonen ja ryöppää sitä pari minuuttia vedessä. Kaada vesi pois ja painele kauhalla kevyesti loput vedestä pois. Mausta nokkonen suolalla ja mustapippurilla ja nosta lautaselle lohen viereen. Tai lämmitä pakastepinaatti (100 g) ja mausta se.

Vinkki

Lisäksi maistuu ruisleipä.

Yksi annos sisältää 412 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":158,"alcohol":0,"protein":230,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":17.5,"alcohol":0,"protein":57.25,"carbohydrates":6.1,"saturated_fat":4.25,"sugar":5.1,"fibre":3.4,"salt":5.98},"percent_raw":{"fat":0.383304940374787,"alcohol":0,"protein":0.5573132148941348,"carbohydrates":0.05938184473107811},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":413,"weight":99.58,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":500},"item_type":"recipe","recipe_id":1023565,"servings":1}}

 
Sulje