Ladataan... Ladataan...

Lämpimät sinihomejuustopäärynät

Valmistusaineet 4:lle
320 g Päärynä, punnittu kuorineen
0.3 rkl Margariini paistamiseen, eläin- ja kasvirasvaa
2 rkl Vesi
20 g Sinihomejuusto, rasvaa 17 %
1 rkl Viherminttu, tuore
Ohjeet

Lohko pienet kotimaiset päärynät neljään osaan ja poista siemenet. Lohko isommat tuontipäärynät useampaan osaan. Mittaa pullomargariini pieneen paistinpannuun ja lisää päärynälohkot. Paista keskilämmöllä 5-6 minuuttia eli kunnes päärynät alkavat pehmetä. Aika riippuu päärynälajikkeesta ja kypsyysasteesta. Kokeile tikulla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja anna hautua hetki kannen alla. Sekoita joukkoon Aura 17% murut ja anna niiden sulaa. Sekoita ja jaa annoskippoihin. Koristele mintulla.

Vinkki

Päärynät maistuvat jälkiruokana ja myös esim. lihan, broilerin tai kirjolohen lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 47 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":16,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":1.68,"alcohol":0,"protein":1.61,"carbohydrates":5.64,"saturated_fat":0.86,"sugar":5.62,"fibre":2.75,"salt":0.14},"percent_raw":{"fat":0.3425085754393236,"alcohol":0,"protein":0.14566643147265224,"carbohydrates":0.511824993088024},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":46,"weight":18.3,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":94.06},"item_type":"recipe","recipe_id":1024512,"servings":4}}

 
Sulje