Ladataan... Ladataan...

Makeat pinaatti-omenaletut ja hunajarahka

Valmistusaineet 8:lle
250 g Omena, ulkomainen, kuorineen, keskiarvo
2 rkl Vesi
2 tl Sokeri
4 kpl Kananmuna, kuoreton
2 dl Rasvaton maito
1.5 dl Vehnäjauho puolikarkea
2 tl Rypsiöljy
1 pussi Apetit Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
0.15 tl Ruokasuola
0.5 tl Kardemumma
PAISTAMISEEN:
5 tl Rypsiöljy
LISÄKSI:
2 dl Pehmeä rasvaton maitorahka, maustamaton
2 dl Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
1 rkl Hunaja
Ohjeet

Kuori omenat kattilaan. Lisää vesi ja sokeri ja keitä pehmeäksi. Soseuta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja maito kulhossa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen.

Lisää öljy, omenasose ja sulatettu ja valutettu pinaatti.

Mausta suolalla ja kardemummalla.

Paista rypsiöljyssä kauniita lettuja. (Taikinasta tulee joko 8 isoa lettua tai 32 pientä).

Sekoita keskenään rahka, raejuusto ja hunaja. Tarjoa lettujen (ja tuoreiden marjojen) kera.

Yksi annos sisältää 180 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":69},"weight":{"fat":6.85,"alcohol":0,"protein":12.17,"carbohydrates":17.1,"saturated_fat":1.02,"sugar":8.05,"fibre":1.18,"salt":0.47},"percent_raw":{"fat":0.3447529677231893,"alcohol":0,"protein":0.27244486451022953,"carbohydrates":0.3828021677665812},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":181,"weight":46.84000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":172.56},"item_type":"recipe","recipe_id":1025068,"servings":8}}

 
Sulje