Ladataan... Ladataan...

Makkara-hapankaalikeitto

Valmistusaineet 6:lle
12 dl Vesi
100 g Suomalainen sipulikuutio
400 g Hapankaali
500 g Peruna, kuorineen
400 g Keittojuuressekoitus (porkkana, lanttu, juuriselleri)
250 g HK Sininen lenkki kevyt
1 kpl Lihaliemikuutio
0.5 tl Mustapippuri
6 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon pakastesipuli ja hapankaali. Anna kiehua hiljalleen sen aikaa kun kuorit ja paloittelet perunat. Lisää perunapalat kattilaan ja hetken kuluttua pakastevihannekset. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu kevytlenkki. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti. Mausta mustapippurilla tai pippurisekoituksella ja tuoreella tai pakastetulla persiljasilpulla.

Vinkki

Nauti keiton kanssa ruisleipää.

Yksi annos sisältää 174 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":102},"weight":{"fat":4.75,"alcohol":0,"protein":6.9,"carbohydrates":24.71,"saturated_fat":1.41,"sugar":7.38,"fibre":4.29,"salt":2.11},"percent_raw":{"fat":0.25255006004269537,"alcohol":0,"protein":0.1631781371172037,"carbohydrates":0.5842718028401009},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":174,"weight":51.55,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":478.87},"item_type":"recipe","recipe_id":1024602,"servings":6}}

 
Sulje