Ladataan... Ladataan...

Makkara-minestronepata

Valmistusaineet 4:lle
400 g HK Sininen lenkki kevyt
1 kpl Sipuli
10 g Valkosipuli
200 g Porkkana
500 g Valkokaali, keräkaali
1 rkl Rypsiöljy
40 g Tomaattisose tomaattipyree
10 dl Vesi
2 kpl Kukkakaali
0.5 tl Timjami, kuivattu
110 g Vihreä papu, keitetty
55 g Makaroni tumma
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Kuori sipuli, valkosipuli ja porkkanat. Suikaloi ne sekä keräkaali. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota kasviksia siinä hetki. Lisää tomaattipyree ja paloiteltu makkara. Sekoita hetken verran, lisää kanaliemi ja timjami. Anna hautua hiljaisella lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää pavut ja makaronit ja keitä vielä 10 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 333 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":145,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":15.63,"alcohol":0,"protein":14.2,"carbohydrates":31.14,"saturated_fat":4.27,"sugar":11.49,"fibre":6.02,"salt":4.85},"percent_raw":{"fat":0.43686228543612243,"alcohol":0,"protein":0.17638124087038207,"carbohydrates":0.3867564736934954},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":333,"weight":87.59999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":601.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1023432,"servings":4}}

 
Sulje