Ladataan... Ladataan...

Makkara-nuudelipannu

Valmistusaineet 4:lle
2 levy Munanuudeleita
400 g Lenkkimakkaraa, rasvaa enintään 15%
300 g valkokaalia
1 kpl (keskik.) purjosipuli
0.5 rkl öljyä
200 g Pakastettuja sokeriherneitä
1 tl appelsiinitäysmehua
1 rkl kanafondia
Ohjeet

Keitä nuudelit kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Suikaloi makkara. Huuhtele ja suikaloi kaali. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo.
Paista makkara, kaali ja purjo kevyesti pannussa. Lisää jäiset sokeriherneet ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Valuta nuudelit, mutta säästä noin 1,5 dl keitinvettä. Kumoa nuudelit pannun kasvisten joukkoon. Sekoita säästämäsi keitinvesi ja appelsiinimehu ja mausta fondilla tai liemitiivisteellä. Valuta liemi nuudelien päälle ja kiehauta.

Yksi annos sisältää 435 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":82,"carbohydrates":224},"weight":{"fat":14.18,"alcohol":0,"protein":20.34,"carbohydrates":55.31,"saturated_fat":4.25,"sugar":5.52,"fibre":5,"salt":1.74},"percent_raw":{"fat":0.2966009839333506,"alcohol":0,"protein":0.1891035047903548,"carbohydrates":0.5142955112762947},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":436,"weight":106.33999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":344.19},"item_type":"recipe","recipe_id":53861,"servings":4}}

 
Sulje