Ladataan... Ladataan...

Makkara-paprika-kasviskeitto

Valmistusaineet 6:lle
400 g Grillimakkara, kevyt, keskiarvo
200 g Purjosipuli
500 g Peruna, uusi, keitetty, suolaa
200 g Porkkana
400 g Paprika, punainen
12 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
1 tl Paprikajauhe
0.5 tl Mustapippuri
0.5 tl Ruokasuola
6 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Mittaa vesi isoon kattilaan kiehumaan ja lisää kuutiot tai fondi.

Käsittele kasvikset; viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo ja viipaloi kuoritut porkkanat ja lisää kiehuvaan liemeen. Pese perunat, lohko ne ja lisää kattilaan. Paloittele huuhdotut paprikat sisus poistaen ja lisää joukkoon. Anna kiehua hiljalleen sen aikaa kun kuutioit tai viipaloit makkaran. Lisää ne keittoon ja mausta paprikajauheella.

Anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja tarvittaessa suolaa. Sekoita joukkoon lopuksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Yksi annos sisältää 220 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":93},"weight":{"fat":8.72,"alcohol":0,"protein":11.13,"carbohydrates":22.47,"saturated_fat":3.28,"sugar":5.65,"fibre":4.18,"salt":3.73},"percent_raw":{"fat":0.3685233615987603,"alcohol":0,"protein":0.20914434065311727,"carbohydrates":0.4223322977481224},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":220,"weight":59.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":490.03},"item_type":"recipe","recipe_id":1027388,"servings":6}}

 
Sulje