Ladataan... Ladataan...

Makkaraa ja juureksia

Valmistusaineet 4:lle
5 kpl (keskik.) perunoita
300 g Lanttua
2 kpl porkkanoita
4 dl vettä
1 kpl lihaliemikuutio
400 g Vähärasvaista grillimakkaraa
0.25 tl suolaa
2 rkl (silputtu) hienonnettua persiljaa
Lisäksi
4 viipale (keskik.) perinteistä ruisleipää
4 tl margariinia
4 tl sinappia
Ohjeet

Kuori perunat, lanttu ja porkkanat. Leikkaa lanttu kuutioiksi, porkkanat viipaleiksi ja perunat suuriksi lohkoiksi. Kiehauta vesi ja lihaliemikuutio kasarissa. Lisää kasvikset ja kypsennä niitä kannen alla miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Viipaloi grillimakkarat, sekoita makkaraviipaleet kasvisten joukkoon ja keitä vielä noin viisi minuuttia. Maista ruokaa ja lisää tarpeen mukaan suolaa. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä leipää ja mielellään sinappia.

Yksi annos sisältää 356 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":134,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":160},"weight":{"fat":14.72,"alcohol":0,"protein":15.46,"carbohydrates":39.54,"saturated_fat":4.56,"sugar":4.52,"fibre":7.29,"salt":3.61},"percent_raw":{"fat":0.37583541606645793,"alcohol":0,"protein":0.17545200876471406,"carbohydrates":0.44871257516882795},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":356,"weight":89.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":431.87},"item_type":"recipe","recipe_id":22407,"servings":4}}

 
Sulje