Leikkaa irtopohjaisen kakkuvuoan (23-25 cm) pohjan kokoinen leivinpaperipala ja nosta se vuokaan. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakao hyvin kulhossa. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkon jauahoseos siivilän läpi ja sekoita lusikalla nostellen. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paistaa 180-200 asteessa 8-10 minuuttia alimmalla tasolla. Anna jäähtyä.
Laita 4 liivatelehteä pehmenemään kylmään veteen. Kaada vähän mangopurkinlientä pieneen kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella mangopalat ja loput liemestä. Kuumenna liemitilkka ja lisää joukkoon puserretut liivatteet. Sekoita ja kaada seos jäähtyneen kakkupohjan päälle ja tasoita. Laita 6 liivatetta kylmään veteen likoamaan. Sekoita rahka ja sokerit hyvin keskenään. Lisää valutetut ja paloitellut aprikoosi- tai persikkapalat sekä vaahdoksi vatkattu kerma. Kuumenna tilkka vettä tai hedelmätölkin lientä ja lisää puserretut pehmennet liivatteet. Sekoita. Kaada seos nauhana rahkaseoksen joukkon ja sekoita samalla lusikalla. Kaada rahkatäyte hyytyneen mangokerroksen päälle. Tasoita pinta ja peitä kelmulla ja nosta kylmään hyytymään 2-4 tunniksi tai seuraavaan päivään. Irrota kakku varovasti reunoista ei terävällä veitsellä ennen vuoan reunan avaamista. Nosta vadille ja peitä tai koristele pinta purkki- tai kypsän tuoreen mangon paloilla.