Leikkaa leivinpaperista irtopohjaisen vuoan pohjan kokoinen pala ja levitä se vuoan pohjalle. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen kananmuna ja sokeri sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti vaahtoon ruisjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 4 minuuttia kunnes on kypsä. Yhden munan pohja kypsyy hyvin nopeasti. Anna jäähtyä vuoassa.
Valmista täyte: Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa keskenään rahka, jogurtti, sokeri, vaniljasokeri ja mangosose. Purista liivatelehdistä vesi pois ja nosta ne pieneen kattilaan. Kaada päälle Becel7%. Kuumenna sekoittaen sen verran että liivate sulaa. Kaada seos nauhana rahkaseoksen joukkoon ja sekoita hyvin. Levitä täyte jäähtyneen torttupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä pari tuntia tai pidempään. Koristele ennen tarjoilua marjoilla esim. pakaste- tai tuoreilla mansikoilla.