Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä Gourmet-leivinpaperi uunipellille ja toinen Gourmet-leivinpaperi pöydälle. Kyseisen leivinpaperin pinta on erikoiskäsitelty, joten kääretorttupohjalevyn kaatoon paperille ei tarvitse lisätä sokeria.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (4-5 min.). Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon. Sekoita jauhoseos nostellen, ei vatkaten, vaahdon joukkoon. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi. Kypsennä 225 asteessa 7-10 min. uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla. Varo, ettei torttupohja pala.
Kumoa levy toisen leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä hetki ennen paperin varovaista irrottamista. Leikkaa levy kolmeen osaan. Nosta yksi levy voipaperin päälle laudalle tai lautaselle.
Kaada mehu pois mangopurkista. Soseuta mangoviipaleet sauvasekoittimella. Lisää joukkoon rahka.
Purista sitruunamehu. Sekoita mehun (3/4-1 dl) joukkoon n. 4 rkl mangomehua. Kostuta alin pohjalevy. Levitä päälle mangorahkasta 3/4 ja nosta päälle seuraava levy. Painele kevyesti kämmenellä. Kostuta ja levitä päälle loput mangorahkasta sekä hyvin sekoitettu soijasuklaavanukas. Nosta päälle kolmas levy, paina kevyesti ja kostuta vähiten tätä päällimmäistä levyä. Tähän asti voit tehdä kakun valmiiksi jo edellisenä päivänä. Säilytä kylmässä kelmulla peitettynä. Leikkaa voipaperi pois.
Vaahdota vanilliinikastike ja levitä se kakun päälle tarjoilupäivänä. Koristele pinta ja vadin reuna kokonaisilla tai puolitetuilla mansikoilla ja yrteillä, kuten mintulla tai sitruunamelissalla tai ahomansikan lehdillä.
Kakusta riittää 20:lle.