Ladataan... Ladataan...

Mansikkarahkaherkku makeutusaineella

Valmistusaineet 5:lle
250 g Mansikka
250 g Maitorahka rasvaton
3 rkl Makeutusaine aspartaami, jauhe
2 tl Vaniljasokeri
0.75 dl Rasvaton maito
Ohjeet

Anna pakastemansikoiden pehmetä hetken aikaa, mutta ei sulaa. Ota muutama kohmeinen mansikka koristeeksi. Kaada loput kannuun ja soseuta sauvasekoittimella. Voit käyttää myös tehosekoittajaa tai sähkövatkainta.

Vatkaa sekaisin makeutusaine, vaniljasokeri, rahka ja maito tai Becel 7%ruoka. Lisää joukkoon jäinen mansikkasose.

Jaa annoskulhoihin ja korista muutamalla mansikkaviipaleella ja halutessasi yrtillä esim. mintulla.

Vinkki

Jos haluat, voit jäädyttää annoksia (pakastamisen kestävissä kulhoissa) hetken aikaa ennen tarjoilua pakastimessa.

Yksi annos sisältää 69 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":7,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":0.67,"alcohol":0,"protein":5.73,"carbohydrates":8.46,"saturated_fat":0.16,"sugar":7.08,"fibre":0.96,"salt":0.14},"percent_raw":{"fat":0.09649696766240563,"alcohol":0,"protein":0.3646873152893856,"carbohydrates":0.538815717048209},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":68,"weight":23.200000000000003,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":117.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1024014,"servings":5}}

 
Sulje